Industrie

Omdat woonwijken zich steeds vaker direct buiten de hekken van de industriecomplexen beginnen, wonen veel mensen letterlijk onder de rookpluimen van de plaatselijke industrie. Als zich in zulke gebieden een calamiteit voordoet, kan dat ook voor de directe omgeving, waaronder de omwonenden, enorme gevolgen hebben. Ook in de fabrieken zelf kunnen medewerkers te maken krijgen met omstandigheden die (zeer) gevaarlijk kunnen zijn, zoals het vrijkomen van bepaalde stoffen, ongelukken met machines of het onwel worden in situaties waar een werknemer alleen aan het werk is.

De juiste mensen op het juiste moment ingezet…

Dit geldt dan ook zeker ook binnen de industrie. Wat zijn de gevolgen van een stilstaande assemblagelijn of het moeten terugroepen van een product dat niet veilig is? Er moet snel gehandeld worden, anders kunnen de gevolgen enorm zijn. Communicatie is dan van groot belang… Soms zelfs van levensbelang! Nerve Centre® zorgt ervoor dat de schade wordt beperkt door snel de juiste mensen te informeren.

WAT KAN NERVE CENTRE® BINNEN DE INDUSTRIE VOOR U BETEKENEN?

Nerve Centre® wordt binnen de industrie ingezet bij:

 • Chemie en Petrochemie
 • Energieleveranciers
 • Foodindustrie
 • Scheepsbouw- en auto-industrie

De toepassing van Nerve Centre® binnen de industrie is zeer uiteenlopend: van het oproepen van een crisisteam bij een grote brand tot het gebruik ten behoeve van productiealarmering. Maar ook in combinatie met locatiebepaling voor Lone Worker Protection en zelfs voor terugroepacties is Nerve Centre® uitstekend inzetbaar.

In onderstaand filmpje is te zien hoe Nerve Centre® binnen de industrie wordt toegepast in combinatie met locatiebepaling.

Offerte aanvragen

  Toepassingen

  Of het nu gaat om een fabriek, gemeentehuis, ziekenhuis, hogeschool of kantoororganisatie: incidenten treden overal op en komen bijna altijd onverwacht.
  Goede communicatie is dan van groot belang en een efficiënt communicatieplatform speelt hierbij een cruciale rol. Selecteer uw branche en lees wat Nerve Centre® voor u kan betekenen.

  bekijk alle toepassingen

  Cases

  Bekijk ook de business cases uit de diverse andere branches. Het is zeer interessant om te lezen hoe Nerve Centre® in allerlei verschillende situaties kan worden toegepast.