Nerve Centre
Leestijd 2 min
24 februari 2022

Crisismanagement oplossingen van Nerve Centre

Danny Pols
Nerve Centre
Circle Crisismanagement oplossingen van Nerve Centre

Als QHSE-professional, veiligheidsmanager of IT-manager sta je dagelijks voor de uitdaging om te zorgen voor de veiligheid van je mensen, de bedrijfscontinuïteit en het beperken van schade. Een betrouwbare Crisismanagement oplossing helpt je daarbij.
In crisissituaties is snel en gericht handelen van essentieel belang. Ontdek hoe de crisismanagement software van Nerve Centre organisaties ondersteunt en bijdraagt aan een gestroomlijnd proces en de crisiscommunicatie verbetert.

 

Het belang van snelle en gerichte crisiscommunicatie

Het treinongeluk in Voorschoten, het schietincident op de Erasmus Universiteit, een brand in een zorginstelling of op een grote industriële plant; voorbeelden van crisissituaties waarin duidelijk wordt hoe belangrijk het is om snel en doelgericht te handelen. Deze situaties zijn exemplarisch voor gebeurtenissen die we hopen nooit mee te maken, maar waarop we goed voorbereid moeten zijn. Ze onderstrepen de kritieke rol van effectieve crisiscommunicatie en voorbereiding in noodsituaties. 

De oplossingen van Nerve Centre bieden de benodigde tools en systemen om snel te reageren, levens te beschermen en de schade te minimaliseren in het geval van dergelijke onvoorziene gebeurtenissen.

 

De toepassingen van crisismanagement software

Nerve Centre biedt een uitgebreide reeks toepassingen die specifiek zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van QHSE-professionals, veiligheidsmanagers en IT-managers in diverse branches.

Van BHV-alarmering tot alleenwerkers alarm, koppelingen met brandmeldcentrales en gebouwbeheersystemen en het beheren van piketdiensten: onze oplossingen bieden een flexibele en geïntegreerde aanpak voor diverse crisissituaties.

 

BHV-alarmering (BHV-app)

De Nerve Centre BHV Module is een krachtig instrument voor bedrijven om de organisatorische veiligheid te verbeteren en potentiële schade te verminderen. Onze BHV-alarmering ondersteunt een groot aantal verschillende manieren om alarmen te starten: van alarmeren naar een app (BHV-app) en inbellen naar een vast nummer tot interfaces in een webbrowser, stille alarmknoppen en aansluiting op de brandmeldcentrale. 

Meer informatie over onze BHV-alarmering: BHV alarmering | Nerve Centre

 

Alleenwerkers alarm (Mandown)

Wanneer mensen vaak alleen werken of in potentieel risicovolle situaties of omgevingen werken, is een alleen werkers (of loneworker) oplossing een “must”.  Het alarm kan verschillende vormen aannemen, zoals draagbare apparaten of mobiele apps, en het stelt de gebruiker in staat om in geval van nood snel hulp in te roepen.  

Meer informatie over NC protect, dé alarmering app | Nerve Centre


Bereikbaarheidsdienst

Met de Nerve Centre Bereikbaarheidsdienst zorg je ervoor dat de mensen die je wilt inzetten direct bereikbaar zijn (denk aan crisisdiensten, piket- en waakdiensten en diverse andere roulerende diensten). Belbomen en doorgeeftelefoons zijn verleden tijd: de bereikbaarheidsdienst zorgt ervoor dat telefoongesprekken, sms- of e-mailberichten gerouteerd worden naar de medewerker van dienst. 

Lees hier meer over de Bereikbaarheidsdienst App | Nerve Centre

 

Nerve Centre koppelingen (Add-ons)

Nerve Centre kan voor tal van doeleinden gekoppeld worden met externe systemen. Zo kunnen systemen alarmen of notificaties initiëren. Denk aan Brandmeldcentrales of gebouwbeheerssystemen. Ook kan een dergelijke koppeling gebruikt worden om juist vanuit Nerve Centre aangestuurd te worden. Denk daarbij aan slagbomen of matrixborden. Nerve Centre kan ook t.b.v. functioneel beheer gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een HRM systemen. De mogelijkheden zijn legio!


Waarom kiezen voor Nerve Centre?

De crisismanagement software van Nerve Centre heeft veelzijdige toepassingen die zich aanpassen aan verschillende scenario's en organisatorische behoeften.

  • Volledige Integratie: Naadloze integratie met bestaande systemen, zonder verstoring van de infrastructuur.
  • Veiligheid Voorop: Voldoet aan strenge veiligheidsnormen en waarborgt gegevensbescherming.
  • Proactieve Respons: Real-time monitoring voor snelle reacties op noodsituaties.
  • Flexibele Toepassingen: Breed inzetbaar voor diverse crisisscenario's.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Intuïtieve interface, zelfs onder stressvolle omstandigheden.


Ontdek alle toepassingen

Blijf voorbereid op het onverwachte en bescherm wat voor jou belangrijk is. Download nu de "Nerve Centre Menukaart" en ontdek een scala aan oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften als QHSE-professional, veiligheidsmanager of IT-manager. 

Deze menukaart biedt een gedetailleerd overzicht van onze crisismanagement software, inclusief BHV-alarmering, alleenwerkers alarm, bereikbaarheidsdiensten en diverse koppelingen. Klaar om de controle te behouden in crisissituaties en je crisiscommunicatie te verbeteren? Download de menukaart dan hier:

Danny Pols,
Nerve Centre
Danny Pols is ruim 7 jaar werkzaam bij New Bridges als adviseur Critical Communication. Danny heeft daarvoor jarenlang bij KPN gewerkt als consultant en Productmanager.