Garandeer beschikbaarheid met flexibele dienstregistratie

Als je een BHV’er nodig hebt, wil je je niet druk hoeven maken over bereikbaarheid, beschikbaarheid of aanwezigheid. Nerve Centre ondersteunt automatische en handmatige aanwezigheidsregistratie op basis van locatie (GPS, WiFi, of Bluetooth Beacons), rooster, een aanwezigheidsconsole (bijvoorbeeld bij de ingang) of handmatig via de app. Daarbij krijg je automatisch bericht bij onvoldoende aanwezigheid en uitgebreide rapportagemogelijkheden.

BHV

Automatiseer je BHV-oproepen met scenario’s

Nerve Centre reageert op binnenkomende alarm-events door het gepaste scenario uit te voeren. Scenario’s koppelen automatisch de juiste personen of groepen aan het incident, formuleren passende informatie op basis van het alarm-event en handelen alle communicatiestappen af.

Een scenario kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de dienstdoende BHV’ers in een bepaald gebouw worden opgeroepen als het interne noodnummer gebeld wordt. De vooraf ingesproken tekst wordt dan afgespeeld en de opgeroepen personen kunnen een groepsgesprek met elkaar voeren.

man-start-brandalarm

Geef de juiste BHV’ers de juiste informatie

Niet elk incident vereist dat alle BHV’ers worden opgeroepen. Nerve Centre helpt alarmmoeheid te voorkomen door het gebruik van groepen en ontvangers slim te selecteren. In een crisissituatie kiest het systeem de juiste personen en groepen en zet de relevante informatie naar hen door.

Man-down/loneworker
Alarmeren op een manier die bij jouw organisatie past

Bij een ongeval of incident moet het crisisplan zo snel mogelijk van start gaan. Techniek mag dat niet in de weg zitten. Nerve Centre ondersteunt een groot aantal verschillende manieren om alarmen te starten: van inbellen naar een vast nummer tot interfaces in een webbrowser, van stille alarmknoppen tot een aansluiting op de brandmeldcentrale.

Toepassingen
Toepassingen waarmee je het verschil maakt
Werken op computer

1. Demo

We laten je zien hoe Nerve Centre in de praktijk werkt en jou weer maximale controle kan geven.

2. Inventarisatie

Samen met jou inventariseren we de wensen en behoeften van jouw organisatie.

3. Voorstel implementatie

Wij doen een voorstel voor de implementatie van Nerve Centre en bespreken dat met jou. Daarna kunnen we snel aan de slag.

Maak een afspraak
Klanten

Dit zeggen onze klanten

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij laten je graag zien hoe onze  BHV oplossing werkt en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. 

Plan een gratis demo