BHV alarmering

Garandeer beschikbaarheid met flexibele dienstregistratie

Als je een BHV’er nodig hebt, wil je je niet druk hoeven maken over bereikbaarheid, beschikbaarheid of aanwezigheid. Regel de BHV-alarmering met een betrouwbaar BHV oproepsysteem of BHV-app. Nerve Centre ondersteunt automatische en handmatige aanwezigheidsregistratie op basis van locatie (GPS, WiFi, of Bluetooth Beacons), rooster, een aanwezigheidsconsole (bijvoorbeeld bij de ingang) of handmatig via de BHV app. Daarbij krijg je automatisch bericht bij onvoldoende aanwezigheid en uitgebreide rapportagemogelijkheden. 

BHV app

Automatiseer je BHV-oproepen met scenario’s

Het Nerve Centre BHV oproepsysteem  reageert op binnenkomende alarm-events door het gepaste scenario uit te voeren. Scenario’s koppelen automatisch de juiste personen of groepen aan het incident, formuleren passende informatie op basis van het alarm-event en handelen alle communicatiestappen af. 

Een scenario kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de dienstdoende BHV’ers in een bepaald gebouw worden opgeroepen als het interne noodnummer gebeld wordt. De vooraf ingesproken tekst wordt dan afgespeeld en de opgeroepen personen kunnen een groepsgesprek met elkaar voeren.

Zo is je BHV alarmering altijd goed geregeld.

BHV alarmering bij brand

Geef de juiste BHV’ers de juiste informatie via onze BHV app

Niet elk incident vereist dat alle BHV’ers worden opgeroepen. Nerve Centre helpt alarmmoeheid te voorkomen door het gebruik van groepen en ontvangers slim te selecteren. In een crisissituatie kiest het systeem de juiste personen en groepen en zet de relevante informatie naar hen door.

Met de Nerve Centre BHV app heb je direct inzicht in het aantal aanwezige BHV’ers en kan je met één druk op de knop de aanwezige BHV-ers oproepen in geval van een calamiteit of noodsituatie.

BHV opgeroepen met BHV app

BHV Alarmering op een manier die bij jouw organisatie past

Bij een ongeval of incident moet het crisisplan zo snel mogelijk van start gaan. Techniek mag dat niet in de weg zitten. Nerve Centre ondersteunt een groot aantal verschillende manieren om alarmen te starten: van inbellen naar een vast nummer tot interfaces in een webbrowser, van stille alarmknoppen tot een aansluiting op de brandmeldcentrale.

 

Met de BHV app van Picasse heb je direct inzicht in het aantal aanwezige BHV’ers en kan je met één druk op de knop oproepen in het geval van een calamiteit of noodsituatie.

Klanten

Dit zeggen onze klanten

Ontdek waarom bedrijven, gemeenten en instellingen voor BHV alarmering kiezen.
We gaan samen met jou op weg naar een veiligere toekomst, waarbij jouw veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. 

Nerve Centre-whitepaper 3 fases van bedrijfshulpverlening

Verhoog de effectiviteit van jouw BHV-organisatie

Wanneer je voor de uitdaging staat om de Bedrijfshulpverlening (BHV) processen te optimaliseren en te stroomlijnen, geeft deze whitepaper waardevolle inzichten en praktische informatie. Ontdek de oplossingen die de Nerve Centre Cloud BHV Module te bieden heeft:

  • Volledig Overzicht BHV-processen
  • Efficiënter Functioneel Beheer
  • Realtime Beschikbaarheidscontrole
  • Integratie met Diverse Systemen
Download whitepaper →
BHV app opstarten

Zien wat Nerve Centre voor jou en je organisatie kan betekenen?

Met meer dan 25 jaar ervaring in alarmering en veiligheid, verspreid over diverse branches, staan wij klaar om onze bewezen inzichten met jou te delen. Profiteer van best practices die je direct kunt toepassen om te leren van incidenten en jouw veiligheidsaanpak te optimaliseren.

Bij Nerve Centre nemen we jouw veiligheid serieus. Daarom nodigen we je uit om de stap te zetten naar verbetering. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van ons platform door vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan te vragen.

Vraag gratis een demo aan →
Toepassingen
Toepassingen waarmee je het verschil maakt