Door met je mee te denken zorgen we ervoor dat jij 'in control' bent

In crisissituaties telt elke seconde. Onze oplossingen helpen jou als klant om in het gehele traject vanaf alarmmelding tot en met oproepen hulpverleners snel en gericht te kunnen handelen. Hierbij gaat het om oplossingen ‘op de persoon’ die alleen-werk beveiliging mogelijk maken, maar ook om alarmering via paniekknoppen, events uit bewakingsapparatuur, brand- en gasmeldingen etc.

Onze klanten hebben zelf hulpverleners in huis die in die kostbare ‘gouden minuten’ snel kunnen optreden doordat ze zowel razendsnel worden opgeroepen, als ook to the point informatie ontvangen wáár, wélke hulpverlening noodzakelijk is. Veiligheid is zeer belangrijk voor onze klanten. Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten maximaal in-control zijn wat betreft de bescherming van mens, bedrijf en milieu.

Nerve Centre in numbers

Soms zeggen cijfers meer dan woorden.

170+
Tevreden klanten
30+
Jaar ervaring
20500+
Gebruikers aangesloten
10+
Gedreven experts

Wij ontzorgen je graag volledig

Veiligheid is niet bij alle organisatie deel van het primaire proces. Onze klant is specialist op zijn vakgebied en moet daarnaast voor veiligheid zorgen. En dát is exact de plek waar wij voor steeds meer grote organisaties een cruciale rol spelen door volledig te ontzorgen. Weten wát er moet worden beveiligd ligt in het kennisdomein van de klant. Maar de realisatie, het functioneel- en technisch onderhoud etc., kunnen volledig door Nerve Centre worden ingevuld.

We kiezen daarbij niet voor 1 standaardaanpak, maar kijken goed naar hoe we ons kunnen aanpassen aan de situatie van de klant. Flexibel en toch robuust We zijn er in geslaagd om zowel in onze technologie als in onze werkprocessen flexibiliteit te kunnen bieden met behulp van gestandaardiseerde modules en interfaces. Dat maakt dat oplossingen robuust zijn zonder concessies.

Partners

Wij werken samen met

Nerve Centre  is vaak onderdeel  van een totaal oplossing. Daarom werken wij in veel gevallen samen met een van onze partners.

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij laten je graag zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Plan een gratis demo