Nerve Centre
Leestijd 1 min
7 april 2020

Mobiele VOS Oplossing voor extra IC bedden

Barbara Staat
Nerve Centre
Circle Alarmeringsoplossing coronavirus

Praktijkcase: 12 extra IC-bedden voor ASZ Dordrecht

New Bridges levert, in samenwerking met Capestone en KPN, binnen 24 uur de alarmering met de Nerve Centre Cloudoplossing

Het is mooi als je in deze tijd kunt bijdragen aan iets dat echt nodig is. Vanuit het ASZ kwam de vraag of we zo snel mogelijk de persoons-/bed-alarmering konden regelen voor 12 extra IC-bedden. Binnen 24 uur was de oplossing operationeel. Met de Nerve Centre Cloud oplossing worden alarmen vanaf de draadloze drukknoppen aan het bed door gemeld naar de IC-verpleegkundige.

HOE WERKT DEZE TIJDELIJKE VOS-OPLOSSING?

De oplossing is geschikt voor het inrichten van extra IC-bedden met draadloze (mobiele) drukknoppen. De alarmoproep kan plaatsvinden naar Dect of gsm-toestellen. De alarmoproep geeft informatie over bij welk bed het alarm is afgegeven. 

Er wordt voor deze oplossing een cloud instance van Nerve Centre gebruikt. De TMT250 devices worden ingesteld de alarmen af te leveren op deze cloud instance. Hiervoor beschikt de TMT250 over een door de organisatie of partner aangeleverde SIM. Aan de hand van het 06-nummer/SIM kaart waarmee het alarm afgeleverd wordt, wordt de identificatie verricht van het bed waar de drukknop is geïnstalleerd.  Druk op knop leidt tot een voice call en indicatie op knop zelf (ledjes). In het gesprek afgeleverd aan de opgevoerde Dect- of gsm-nummers, wordt het bednummer uitgesproken. 

Advies is de drukknoppen via 230Volt aan de voeding te laten. Per TMT250 wordt een voedingskabel (Magnetisch en USB) meegeleverd. Andere optie is per bed 2 devices af te nemen zodat elke dag een device met volle batterij geplaatst kan worden. 

 

Abonneer je om nieuws en updates over Nerve Centre te ontvangen.

Barbara Staat,
Nerve Centre
Barbara Staat is ruim 8 jaar in dienst van New Bridges en verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie uitingen.