Nerve Centre
Leestijd 1 min
30 november 2020

New Bridges behoudt ISO/IEC 27001 certificering

Hans Gorter
Nerve Centre
Circle ISO 27001

In  oktober van dit jaar heeft New Bridges de her-certificering voor het KIWA ISO/IEC 27001 succesvol afgerond. Hiermee voldoen we aan de aanvullende en verbeterde eisen van de 2022 norm. En daar zijn we trots op!

Voor New Bridges was ISO27001 niet slechts een formaliteit, maar een bewuste keuze om de kwaliteit van werken te laten toetsen en continu te verbeteren. We zijn dan ook blij met de conclusie uit het auditrapport over het opgezette kwaliteitssysteem: 

  • Zeer goed en uitgebreid systeem dat ook echt leeft binnen de organisatie. 
  • Betrokkenheid medewerkers en directie duidelijk aanwezig. 
  • Klantenportefeuille bestaat uit grote namen met goede reputatie. 
  • Commitment van management aan professionalisering van het ISMS duidelijk aanwezig.

Voor wie ISO27001 nog niet kent: Het ISO/IEC Certificaat 27001 is een ISO standaard voor informatiebeveiliging. Door hieraan te voldoen toont New Bridges aan veel waarde te hechten aan de bescherming van privacy en een zorgvuldige omgang met vertrouwelijke gegevens.  

  • De organisatie is in control. 
  • De organisatie heeft een continu verbeterproces geïmplementeerd. 

kiwa gecertificeerdNew Bridges heeft een managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) ingericht en geïmplementeerd en onderhoudt dit systeem ook.  Vervolgens wordt het ISMS continu verbeterd, zodat het voldoet aan de High Level Structure (HLS)-eisen van de ISO 27001-norm.  Een waardevol certificaat dus voor bestaande en potentiële klanten van New Bridges.

Het certificaat is ook hier te downloaden ISMS-K105078-01 c New Bridges

 

Abonneer je om nieuws en updates over Nerve Centre te ontvangen.

Hans Gorter,
Nerve Centre
Directeur bij New Bridges, marktleider op het gebied van Emergency Management Software. Adviseur voor software ondernemers met strategische vraagstukken zoals overnames, integraties en groeistrategieën.