loneworker-aangepast-1

Automatiseer hulpverlening voor alleenwerkers met NC Protect

Nerve Centre reageert op binnenkomende alarmen door het passende scenario uit te voeren. Vaak betekent dat dat er contact wordt opgenomen met het mogelijke slachtoffer en groepen of personen die hulp kunnen verlenen.

Detecteer incidenten en reageer direct

Met NC Protect detecteer je alarmsituaties handmatig of automatisch. De app verandert een moderne smartphone in een apparaat voor persoonlijke beveiliging. De app detecteert incidenten op basis van sensoren, een check-in timer of een alarmknop. Zo signaleert de app bijvoorbeeld dat de drager te lang niet bewogen heeft of een vrije val maakt.

Naast de app voor smartphones kunnen ook dedicated alarm devices (bijv. smartbadges en noodknoppen) worden gebruikt om alarmen te starten met NC Protect.

BHV

Reageer gericht op incidenten met de NC Protect console

Via het centrale overzichtspaneel krijg je inzicht in de status en details van actieve en afgeronde alarmen. De console geeft de bediener de mogelijkheid om te reageren op binnenkomende alarmen door contact op te nemen of direct te escaleren.

BHV
Zie de exacte locatie van een incident, zowel binnen als buiten

Locatiebepaling werkt in de buitenlucht relatief eenvoudig via GPS. Binnen is dat lastiger. NC Protect ondersteunt daarom niet alleen GPS, maar ook locatiebepaling op basis van WiFi access points en BlueTooth beacons.

Subtitel
Toepassingen waarmee je het verschil maakt
Werken op computer

Ontdek in 3 afspraken hoe je schade kunt voorkomen

1. Demo

We laten je zien hoe Nerve Centre in de praktijk werkt en jou weer maximale controle kan geven.

2. Inventarisatie

Samen met jou inventariseren we de wensen en behoeften van jouw organisatie.

3. Voorstel implementatie

Wij doen een voorstel voor de implementatie van Nerve Centre en bespreken dat met jou. Daarna kunnen we snel aan de slag.

Maak een afspraak
Klanten

Dit zeggen onze klanten

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij laten je graag zien hoe we jou kunnen helpen bij het beschermen van medewerkers die vaak alleen of in risicovolle omstandigheden werken. . 

Plan een gratis demo