loneworker-aangepast-1

Automatiseer hulpverlening voor alleen werkers met NC Protect

Nerve Centre reageert op binnenkomende alarmen door het passende scenario uit te voeren. Vaak betekent dat dat er contact wordt opgenomen met het mogelijke slachtoffer en groepen of personen die hulp kunnen verlenen.

Detecteer incidenten en reageer direct (Man-down)

Met NC Protect detecteer je alarmsituaties handmatig of automatisch. De app verandert een moderne smartphone in een apparaat voor persoonlijke beveiliging. De app detecteert incidenten op basis van sensoren, een check-in timer of een alarmknop. Zo signaleert de app bijvoorbeeld dat de drager te lang niet bewogen heeft of een vrije val maakt (Man-down).

Naast de app voor smartphones kunnen ook dedicated alarm devices (bijv. smartbadges en noodknoppen) worden gebruikt om alarmen te starten met NC Protect.

BHV

Reageer gericht op incidenten met de NC Protect console

Via het centrale overzichtspaneel krijg je inzicht in de status en details van actieve en afgeronde alarmen. De console geeft de bediener de mogelijkheid om te reageren op binnenkomende alarmen door contact op te nemen of direct te escaleren.

BHV
Zie de exacte locatie van een incident, zowel binnen als buiten

Locatiebepaling werkt in de buitenlucht relatief eenvoudig via GPS. Binnen is dat lastiger. NC Protect ondersteunt daarom niet alleen GPS, maar ook locatiebepaling op basis van WiFi access points en BlueTooth beacons.

Klanten

Dit zeggen onze klanten

Ontdek waarom bedrijven, gemeenschappen en instellingen voor NC-Protect kiezen.
We gaan samen met jou op weg naar een veiligere toekomst, waarbij jouw veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. 

Nerve centre - mock up - beginscherm app

Zien wat Nerve Centre voor jou en je organisatie kan betekenen?

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van alarmering en veiligheid in verschillende branches. Hierdoor kunnen wij best practices met je delen waardoor jij direct aan de slag kunt met leren van incidenten.

Zet de stap naar Nerve Centre Cloud en start direct met verbeteren. 
Vraag vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

Vraag gratis een demo aan →
De Nerve Centre toepassingen
Toepassingen waarmee je het verschil maakt