Calamiteiten oproep

Voorbereid op calamiteiten aan de hand van duidelijke scenario’s

Scenario’s selecteren automatisch de juiste groepen personen voor het incident, formuleren passende informatie op basis van het alarm-event en handelen alle communicatiestappen af.

Een scenario kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het interne noodnummer gebeld wordt, de dienstdoende BHV’ers in gebouw West worden gebeld, de ingesproken tekst wordt afgespeeld en de opgeroepen personen met elkaar in groepsgesprek komen. Een andere mogelijke toepassing is bijvoorbeeld bij interventies ten behoeve van de publieke veiligheid, waarbij alle betrokkenen tegelijk ingelicht kunnen worden met actuele informatie.

Alarmering

Grote groepen specifiek informeren

Neem direct contact op met grote aantallen betrokkenen via verschillende kanalen. Of het nou telefonisch is, per SMS, VoIP, DECT-toestellen of pagers: iedereen die er baat bij heeft ontvangt de juiste informatie.

Werken op computer

Sluit aan op je bestaande systemen en IT-infrastructuur

Het platform koppelt met smartphones, brandmeldcentrales (BMC), verpleegoproepsystemen, interne telefonie, pagersystemen, smartbadges, IoT of wat dan ook. Nerve Centre is daarmee eenvoudig aan te sluiten en groeit mee met jouw IT-landschap en organisatie.

Afbeelding_06
Start en volg incident-afhandeling met consoles

Via webapplicaties kan de gebruiker scenario’s starten en het verloop ervan volgen. Consoles kunnen eenvoudig zijn, met slechts een paar knoppen om verschillende alarmen te starten. Andere consoles zijn uitgebreider, met meer keuzemogelijkheden, invoeropties om details over calamiteiten toe te voegen en extra schermen om de afwikkeling van alarmen te volgen.

Toepassingen
Toepassingen waarmee je het verschil maakt
Werken op computer

Ontdek in 3 afspraken hoe je schade kunt voorkomen

1. Demo

We laten je zien hoe Nerve Centre in de praktijk werkt en jou weer maximale controle kan geven.

2. Inventarisatie

Samen met jou inventariseren we de wensen en behoeften van jouw organisatie.

3. Voorstel implementatie

Wij doen een voorstel voor de implementatie van Nerve Centre en bespreken dat met jou. Daarna kunnen we snel aan de slag.

Maak een afspraak
Klanten

Dit zeggen onze klanten

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij laten je graag zien hoe onze  oplossing voor Critical Communication werkt en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. 

Plan een gratis demo