Crowd alert

In gebouwen waar veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn, zoals een stadion, beurs of festival, wil je als QESH verantwoordelijke of Crisismanager dat de mensen die aanwezig zijn, snel in veiligheid worden gebracht wanneer er iets aan de hand is. Het is van belang dat de mensen de juiste instructies krijgen: wat is er aan de hand? Welke looprichting? Welke uitgang? De berichtgeving moet er tevens voor zorgen dat mensen niet in paniek raken, maar rustig blijven.

Nerve Centre kan hierbij worden ingezet door in geval van een calamiteit naar alle bezoekers een sms te sturen met informatie en instructie. Bezoekers dienen hiervoor bij het boeken van een kaartje een 06-nummer af te geven.

Daarnaast kan Nerve Centre ervoor zorgen dat een crisisteam en hulpdiensten worden opgeroepen. Dat kan op allerlei manieren: telefoon, sms, paging, e-mail of app. Of een combinatie daarvan.

Bekijk andere toepassingen

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij laten graag zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen door snelle en gerichte communicatie  in noodsituaties.

Plan een gratis demo