Bedrijfsomvang

3700+

Locatie

Zeeland

Branche

Zorgorganisatie

9 Bereikbaarheidsdiensten ingericht

SVRZ is in 2022 overgestapt op de bereikbaarheidsdienst van Nerve Centre. Er zijn 9 bereikbaarheidsdiensten ingericht, dat wil zeggen: 9 telefoonnummers die voor verschillende doelen gebeld kunnen worden). De bereikbaarheidsdienst wordt ingezet voor:

  • Piket diensten Management (bereikbaarheid in de avond en in het weekend)
  • Zorg-thuis teams (16 door heel Zeeland)
  • Helpdesk
  • Afdeling die vacatures behandelt
  • Thuiswerkers 

SVRZ maakt voor bepaalde afdelingen binnen de bereikbaarheidsdienst gebruik van de app ander afdelingen maken gebruik van de standaard roosterapplicatie.

De zorg-thuis teams maken gebruik van de app. Zij kunnen zo heel eenvoudig zelf hun beschikbaarheid aangeven. Bij SVRZ hebben ze een smartphone van de organisatie. De App draait zowel op Apple als iOS. Er worden geen eisen gesteld aan het toestel.

De overige afdelingen werken met de roossterapplicatie. Per afdeling/team worden de roosters ingepland door 2 mensen en dat werkt erg makkelijk. Bij ziekte is het rooster makkelijk aanpasbaar en blijft de bereikbaarheid gegarandeerd.

“De mogelijkheid diensten te kopiëren (nieuwe functionaliteit) maakt het gebruik van deze dienst alleen maar nóg makkelijker”, aldus Onno Mondeel van SVRZ. 

SVRZ - Onno Mondeel (aangepast formaat)

"Omdat de zakelijke doorschakeldienst van KPN stopte moesten we op zoek naar een alternatief. Dat is voor ons een goed alternatief gebleken: een solide product.” 

Onno Mondeel
1e medewerker automatisering SVRZ

Over SVRZ

SVRZ (Stichting Voor Regionale Zorgverlening) is een grote zorgorganisatie in Zeeland. We bieden alle vormen van ouderenzorg: van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot ZorgThuis. Ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum kun je bij SVRZ terecht. Daarnaast is SVRZ expert in het begeleiden van mensen met complexe problematiek zoals Korsakov, Huntington en dementie op jonge leeftijd. Met ruim 60 locaties – verspreid door heel Zeeland – zijn we altijd dichtbij. Alle 3.000 cliënten, 3.700 medewerkers en 1.500 vrijwilligers kunnen bij SVRZ zichzelf zijn. Samen met andere (zorg)organisaties maken we ons hard voor toekomstbestendige zorg in Zeeland.

Vergelijkbare cases

Ook klaar om aan de slag te gaan?

Wij laten je graag zien hoe de bereikbaarheidsdienst werkt en wat we voor jou kunnen betekenen.

Plan een gratis demo