Gratis demo
Gratis demo
Bedrijfsomvang

4.000+

Locatie

Drechtsteden

Branche

Ziekenhuis

Door de jaren heen is het systeem steeds verder uitgebreid 

Maandelijks test het Albert Schweitzer Ziekenhuis Nerve Centre op vaste en onverwachte tijdstippen. Hierbij kan er gekozen worden tussen 1 of meerdere locaties. “Door het regelmatig testen is gebleken dat de accuratesse van de medewerkers omhoog is gegaan” zegt Johan van Pelt. Hij is vanuit ASZ als systeembeheerder telefonie, communicatie en veiligheid verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer van Nerve Centre®.

“Voorheen was het Albert Schweitzer Ziekenhuis voor de zogenaamde GIP alarmeringen medegebruiker van een systeem dat eigendom was van de brandweer. Sinds de brandweer is gestopt met deze vorm van dienstverlening hebben we zelf een systeem aangeschaft, waarbij we hebben gekozen voor Nerve Centre. We gebruikten op een andere locatie al jaren lang een voorloper van Nerve Centre voor technische alarmen.”, aldus van Pelt. 

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis heeft Nerve Centre de afgelopen jaren uitgebreid met o.a. :

  • Gebouwbeheer alarmen;
  • Alarmen vanuit drukknoppen bij de receptie en apotheek;
  • Alarmen voor dwaaldetectie;
  • Alarmen vanaf specifieke dect toestellen e.a. type alarmering.  
Albert Schweitzer Ziekenhuis

“Door het regelmatig testen is gebleken dat de accuratesse van de medewerkers omhoog is gegaan.”

Johan van Pelt
systeembeheerder telefonie, communicatie en veiligheid

Over ASZ

Zorg met Hoofd, Hart en ziel - Klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen; deze combinatie maakt van het Albert Schweitzer ziekenhuis een uniek ziekenhuis. Met vier locaties, Dordrecht, Zwijndrecht -en Sliedrecht en een buitenpolikliniek in Ridderkerk is het Albert Schweitzer ziekenhuis dé zorgpartner van inwoners van de regio Zuid-Holland-Zuid. Intensieve samenwerking met andere (zorg)partners maakt het mogelijk te blijven ontwikkelen en innoveren. Of het nu gaat om complexe operaties, spoedeisende hulp, ziekenhuisopname of behandeling in een polikliniek, de medisch specialisten en medewerkers van het Albert Schweitzer ziekenhuis verlenen zorg met hoofd, hart en ziel.

Vergelijkbare cases

Ook klaar om aan de slag te gaan?

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen bij  crisiscommunicatie?

Plan een gratis demo