knowledgebase-zorgboog

Slim doorverbinden

Het is wel zo prettig dat de persoon aan de andere kant van de lijn ook echt beschikbaar is.

Met de bereikbaarheidsdienst komt je telefoontje precies terecht op de plek waar het moet zijn. Dat is dus met inachtname van alle momenteel werkende medewerkers, alle omleidingen en alle mogelijke scenario’s waar je nog niet aan had gedacht. Elke route staat klaar met het enige juiste antwoord.

Gladheidbestrijding

Flexibele planning

De planner wijzigt roosters eenvoudig aan de hand van veranderende behoeften. In één oogopslag is duidelijk wie er beschikbaar is binnen de piketdienst en wie niet. Dat geldt zowel op het niveau van maand als van week en dagdeel. Daarbij zijn alle handmatige of periodieke uitzonderingen opgenomen, en worden wijzigingen direct doorgevoerd op de relevante plaatsen. Elke beschikbare configuratie is zo direct inzichtelijk met de mogelijke alternatieven erbij. 

Alarm-productieproces

Makkelijk aan- en afmelden

In plaats van het gebruik van een rooster om de beschikbaarheid van medewerkers te administreren, kunnen gebruikers ook een app inschakelen voor reachability.

Via deze app kan de ontvanger zich direct aan- en afmelden én als actief of inactief weergeven. Medewerkers kunnen dan via deze zelfde  app hun beschikbaarheid inzien en instellen. Dat kan handmatig, maar bijvoorbeeld ook automatisch via geofencing.

card-image-2
Verdere functionaliteiten

De bereikbaarheidsdienst biedt uitgebreide mogelijkheden en toepassingen. Denk aan vooraf geprogrammeerde boodschappen, configuratiebevestigingen, voicemailopties en uitgebreide rolverdelingen. Ontdek het zelf. 

Toepassingen

Toepassingen waarmee je het verschil maakt

Werken op computer

1. Demo

We laten je zien hoe Nerve Centre in de praktijk werkt en jou weer maximale controle kan geven.

2. Inventarisatie

Samen met jou inventariseren we de wensen en behoeften van jouw organisatie.

3. Voorstel implementatie

Wij doen een voorstel voor de implementatie van Nerve Centre en bespreken dat met jou. Daarna kunnen we snel aan de slag.

Maak een afspraak
Klanten

Dit zeggen onze klanten

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij laten je graag zien hoe onze Bereikbaarheidsdienst oplossing werkt en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. 

Plan een gratis demo