knowledgebase-zorgboog

Slim doorverbinden

Het is wel zo prettig dat de persoon aan de andere kant van de lijn ook echt beschikbaar is.

Met de bereikbaarheidsdienst komt je telefoontje precies terecht op de plek waar het moet zijn. Dat is dus met inachtname van alle momenteel werkende medewerkers, alle omleidingen en alle mogelijke scenario’s waar je nog niet aan had gedacht. Elke route staat klaar met het enige juiste antwoord.

Gladheidbestrijding

Flexibele planning

De planner wijzigt roosters eenvoudig aan de hand van veranderende behoeften. In één oogopslag is duidelijk wie er beschikbaar is binnen de piketdienst en wie niet. Dat geldt zowel op het niveau van maand als van week en dagdeel. Daarbij zijn alle handmatige of periodieke uitzonderingen opgenomen, en worden wijzigingen direct doorgevoerd op de relevante plaatsen. Elke beschikbare configuratie is zo direct inzichtelijk met de mogelijke alternatieven erbij. 

Alarm-productieproces

Makkelijk aan- en afmelden

In plaats van het gebruik van een rooster om de beschikbaarheid van medewerkers te administreren, kunnen gebruikers ook een app inschakelen voor reachability.

Via deze app kan de ontvanger zich direct aan- en afmelden én als actief of inactief weergeven. Medewerkers kunnen dan via deze zelfde  app hun beschikbaarheid inzien en instellen. Dat kan handmatig, maar bijvoorbeeld ook automatisch via geofencing.

card-image-2
Verdere functionaliteiten

De bereikbaarheidsdienst biedt uitgebreide mogelijkheden en toepassingen. Denk aan vooraf geprogrammeerde boodschappen, configuratiebevestigingen, voicemailopties en uitgebreide rolverdelingen. Ontdek het zelf. 

Klanten

Dit zeggen onze klanten

Ontdek waarom bedrijven, gemeenschappen en instellingen voor onze bereikbaarheidsdienst kiezen.
We gaan samen met jou op weg naar een veiligere toekomst, waarbij jouw veiligheid onze hoogste prioriteit heeft

Nerve centre - mock up - beginscherm app

Zien wat Nerve Centre voor jou en je organisatie kan betekenen?

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bereikbaarheidsdienst en oproepsystemen in verschillende branches. Hierdoor kunnen wij best practices met je delen waardoor jij direct aan de slag kunt met leren van bereikbaarheid.

Zet de stap naar Nerve Centre Cloud en start direct met verbeteren. 
Vraag vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

Maak een afspraak
Toepassingen

Waarmee je het verschil maakt