Operatieteam oproepen

Op het moment dat iemand met grote spoed in een ziekenhuis wordt binnengebracht en zo snel mogelijk dient te worden geopereerd kan met behulp van Nerve Centre® de benodigde specialisten en OK-assistenten worden opgeroepen. De betreffende personen ontvangen een gesproken of geschreven bericht met de omschrijving van de situatie. Op het moment dat de oproep wordt geaccepteerd hoeft er geen nieuwe oproep te worden gestart. Wanneer de betreffende persoon niet aanwezig is belt Nerve Centre® de volgende persoon, net zolang een volledig team beschikbaar is voor de operatie. Op deze manier gaat er geen tijd verloren en kan aan de patiënt snel de juiste zorg worden verleend.

ZiROP

De Wet Toelating Zorginstellingen bepaalt dat ziekenhuizen een Ziekenhuis Rampen Opvang Plan (ZiROP) moeten hebben. In een rampsituatie gaat het ziekenhuis van reguliere zorg naar zorg in een opgeschaalde situatie. Het ziekenhuis wordt in gereedheid gebracht voor de opvang voor een groot aantal slachtoffers. Nerve Centre® speelt hierin een cruciale rol. In het kader van de opgeschaalde situatie worden medewerkers vanuit verschillende disciplines volgens een van te voren vastgelegde procedure opgeroepen.

Met dank aan OTO Kennisportaal is in onderstaand filmpje te zien hoe Nerve Centre® voor het ZiROP wordt ingezet bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

 

Demo aanvragen

  Direct contact met
  onze experts

  T (088) 6600333

  Branches

  • Zorg

  Nerve Centre partners

  Klik op het logo voor meer informatie over betreffende partner.