Alarmering via app

AppsAlarmering via App: Nerve Centre® wordt steeds vaker toegepast in combinatie met diverse smartphone en tablet App’s.

ALARMERING VIA APP: DE NERVE CENTRE® PERSONAL APP

De Nerve Centre® personal App, is de basis App die standaard bij de recipient plus licentie geleverd wordt. De gebruiker van deze App kan zich via de App aan- en afmelden. Ook kan de gebruiker contact informatie (zoals mobiele/vast-telefoonnummer, emailadressen, e.a.) toevoegen en wijzigen. Veel van onze klanten gebruiken deze App om zodoende hun medewerkers de mogelijkheid te geven zich aan- en af te melden in bepaalde oproepgroepen. Dit werkt zeer laagdrempelig en voorkomt om­slachtige aan- en afmeld procedures.

Deze App is beschikbaar op zowel Android, Windows als IOS smartphones. Deze App heeft wel IP-dekking (WiFi, 4G, 3G) nodig om te kunnen werken. Aan- en afmelden kan vanuit Nerve Centre® overruled worden.

ALARMERING VIA APP: DE NERVE CENTRE® NOTIFIER APP

Met de Nerve Centre® Notifier App kan een gebruiker alarmen ontvangen. Alarmen komen op een smartphone altijd door, ongeacht of de gebruiker in gesprek is. De gebruiker wordt dan gedwongen het gesprek te beëindigen, of te reageren op de alarmering. Het aantal reacties dat een gebruiker op een alarm kan geven, en de inhoud van deze reacties zijn door de klant flexibel op te geven. Zo kan de klant kiezen voor een reactie als “Ik kom”, “Ik kom niet” maar bijvoorbeeld ook voor “Accepteren”, “Negeren”, “Afwijzen”. Een alarm via de Notifier App blijft alarmeren tot de gebruiker een reactie heeft gegeven.

De App geeft de gebruiker/klant de mogelijkheid hem op verschillende manieren te configureren. Zo kan de alarmtoon ingesteld worden per type alarm. Ook kan trillen aan en uit gezet worden bij deze alarmen. Het grote voordeel van deze manier van alarmeren is dat u als klant meer controle heeft over het toestel waarop wordt gealarmeerd. Deze controle uit zich o.a. door de waarschuwing bij het wegvallen van IP signalering, de mogelijkheid om in tegenstelling tot SMS alarmering een reactie te kunnen ontvangen en daarmee eventueel een conferentie gesprek te initiëren, maar ook door de mogelijkheid alarmering uit of juist aan te zetten tijdens het opladen van het toestel.

De Notifier App wordt ondersteund op Android, IOS en Windows toestellen. De App is zo ontwikkeld dat hij ook alarmeert als het device geen IP-Dekking heeft. Dit maakt de App o.a. ook zeer geschikt als vervanger van In House Paging (IHP) installaties.

ALARMERING VIA APP: DE NERVE CENTRE® INSTANT CONFERENCING APP

Met de Nerve Centre® Instant Conferencing App, kan met een druk op de knop een conferentie gesprek geïnitieerd worden naar een vooraf gedefinieerde groep personen. De App geeft de initiator volledige controle over de conferentie door o.a. specifiek personen te muten en unmuten, maar ook door personen uit de conferentie te verwijderen of er juist weer aan toe te voegen. De App werkt zowel op Android, Windows als op IOS.

Brochure Nerve Centre APPs 

 

NC-Protect™

Sinds 1 januari 2018 is New Bridges eigenaar van de Lone Worker Protect (LWP) portal en LWP App van voorheen Sonim. Sonim levert ‘industrie en healthcare proof’ smartphones, en heeft besloten deze LWP software te beleggen bij New Bridges. Een mooie aanvulling op de bestaande critical communications software.

Bescherm uw personeel, stroomlijn noodprocedures en verklein het risico voor werknemers die alleen en/of in risicovolle omstandigheden werken met een NC-Protect oplossing.”

NC-protect is een end to end oplossing voor persoonsalarmering inclusief locatiebepaling en verschillende opvolgingsmethodieken. NC-Protect overstijgt daarmee de veiligheidsregels en wetgeving. Deze oplossing wordt veel toegepast in de Industrie- en Zorgsector voor o.a. werknemers die vaak geïsoleerd werken en/of onder risicovolle omstandigheden werken.

Bekijk hier de informatie over NC-Protect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demo aanvragen

Direct contact met
onze experts

T (088) 6600333

Branches

  • Industrie
  • Kantoor
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Overig
  • Zorg

De voordelen

  • Voorkomt omslachtige aan- en afmeldprocedures (personal app)
  • Meer controle over het toestel waarop wordt gealarmeerd (Notifier App)
  • Volledige controle over een conferentiegesprek (Instant Conferencing App)

Nerve Centre partners

Klik op het logo voor meer informatie over betreffende partner.