Gratis demo
Gratis demo
Nerve Centre BHV-oplossing
Leestijd 1 min
11 juli 2024

Hoe krijg je inzicht in de beschikbaarheid van je BHV-ers?

Barbara Staat
Nerve Centre
Circle Beschikbaarheid BHV

Voor elke organisatie is de veiligheid van je medewerkers prioriteit. Een onderdeel daarvan is het hebben van een goede BHV-organisatie. Maar dat is met een steeds veranderende werkomgeving soms best ingewikkeld. Hoe zorg je ervoor dat je altijd voldoende BHV'ers beschikbaar hebt, vooral in een tijdperk van hybride werken? En hoe manage je de beschikbaarheid van je hulpverleners?  

In onze nieuwste whitepaper, Beschikbaarheid van BHV’ers binnen Nerve Centre, bespreken wij hoe je inzicht kunt krijgen in de beschikbaarheid van je BHV-ers en hoe onze geavanceerde BHV-oplossing jouw organisatie hierbij kan kan helpen.. 

Wat kun je verwachten van deze whitepaper? 

 Onze whitepaper duikt diep in de kern van onze BHV-oplossing en behandelt onder andere: 

  • Volautomatisch Aan- en Afmelden: Ontdek hoe het systeem automatisch de aanwezigheid van BHV'ers op de werkplek registreert.  
  • Maatwerk Alarmeringen: Leer hoe je BHV'ers kunt alarmeren met een BHV-app, een op maat gemaakte console, of zelfs via een centraal telefoonnummer. 
  • Inzichten en Rapportages: Krijg toegang tot gedetailleerde rapporten voor evaluatiedoeleinden en verbeter de reactietijd en efficiëntie van je BHV-team. 
  • Flexibele Beschikbaarheidsinstellingen: Van handmatige instelopties tot geavanceerde geo-fencing, begrijp de verschillende manieren waarop je de beschikbaarheid van je hulpverleners kunt beheren. 

 In tijden van crisis kan elke seconde het verschil maken. Een goed beheerd BHV-oproepsysteem zorgt ervoor dat hulpverleners snel kunnen reageren op noodsituaties.  De whitepaper biedt niet alleen een overzicht van de technologische mogelijkheden, maar ook praktische tips voor het implementeren van een robuust BHV-oproepsysteem in jouw organisatie. 

 Voor wie is deze whitepaper bedoeld? 

 Deze whitepaper is interessant voor: 

  • QHSE- en Veiligheidsmanagers die zich bezig houden met het opstellen, uitvoeren en naleven van het beleid omtrent veiligheid en gezondheid van medewerkers. 
  • Facility Managers: Die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en het welzijn van medewerkers. 
  • IT Managers: Die betrokken zijn bij de implementatie van nieuwe systemen en technologieën binnen de organisatie. 
  • Bedrijfshulpverleners en EHBO'ers: Die meer willen weten over hoe hun beschikbaarheid efficiënt kan worden beheerd. 

Download nu en verbeter de veiligheid van jouw organisatie! 

Wil je ontdekken hoe jouw organisatie kan profiteren van de geavanceerde BHV-oplossingen van Nerve Centre? Download dan nu onze whitepaper en neem de eerste stap naar een veiliger en beter beheerde werkomgeving. Vul hieronder je gegevens in en ontvang de whitepaper direct in je mailbox!

Voor meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek, neem contact met ons op via 088 - 66 00 333 of stuur een e-mail naar sales@nervecentre.nl. Samen kunnen we zorgen voor een veilige en goed voorbereide werkplek. 

 

Vul onderstaand je gegevens in en ontvang direct de whitepaper in je mailbox!

Barbara Staat,
Nerve Centre
Barbara Staat is ruim 8 jaar in dienst van New Bridges en verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie uitingen.