Gratis demo
Gratis demo
Alarm-productieproces

Sluit aan op bestaande systemen en IT-infrastructuur

Geen gedoe met nieuwe apparatuur die niet integreert met je huidige IT-landschap. Dat staat namelijk niet alleen groei in de weg, maar het kost ook veel tijd. Nerve Centre is eenvoudig aan te sluiten op de procesbewakingssystemen die je nu al gebruikt.

Productieproces fabriek

Los storingen snel op met automatische meldingen

Binnenkomende events triggeren scenario’s, die automatisch de juiste personen aan het incident koppelen. Op basis van de input formuleert het scenario passende informatie en volgt het alle communicatiestappen.

Een scenario kan bijvoorbeeld de dienstdoende engineers de precieze storingsinformatie sturen na een melding van een procesbewakingssysteem. De engineer weet precies waar hij of zij moet zijn om de storing op te lossen.

Productieproces fabriek

Grote groepen specifiek informeren

Neem direct contact op met grote aantallen betrokkenen via verschillende kanalen. Of het nou telefonisch is, per SMS, VoIP, DECT-toestellen of pagers: iedereen die er baat bij heeft ontvangt de juiste informatie.

Aan- en afwezigheid

Ingebouwde dienst- en aanwezigheidsregistratie

Bij de afhandeling van een incident wil je geen onduidelijkheid hebben wie er moet worden bereikt of erachter komen dat de benodigde experts niet beschikbaar zijn. Nerve Centre ondersteunt verschillende manieren van automatische en handmatige aanwezigheidsregistratie. Dat kan onder andere op basis van locatie (GPS, WiFi, of Bluetooth Beacons), met een aanwezigheidsconsole, handmatig via een app of roostergebaseerd. Dat is inclusief automatische berichtgeving bij onvoldoende aanwezigheid en uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Klanten

Dit zeggen onze klanten

Ontdek waarom bedrijven, gemeenschappen en instellingen voor onze procesalarmering kiezen.
We gaan samen met jou op weg naar een veiligere toekomst, waarbij jouw veiligheid onze hoogste prioriteit heeft

Nerve centre - beginscherm app

Zien wat Nerve Centre voor jou en je organisatie kan betekenen?

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van alarmering en veiligheid in verschillende branches. Hierdoor kunnen wij best practices met je delen waardoor jij direct aan de slag kunt met leren van incidenten.

Zet de stap naar Nerve Centre Cloud en start direct met verbeteren. 
Vraag vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke demo aan.

Maak een afspraak