Alarm-productieproces

Sluit aan op bestaande systemen en IT-infrastructuur

Geen gedoe met nieuwe apparatuur die niet integreert met je huidige IT-landschap. Dat staat namelijk niet alleen groei in de weg, maar het kost ook veel tijd. Nerve Centre is eenvoudig aan te sluiten op de procesbewakingssystemen die je nu al gebruikt.

Productieproces fabriek

Los storingen snel op met automatische meldingen

Binnenkomende events triggeren scenario’s, die automatisch de juiste personen aan het incident koppelen. Op basis van de input formuleert het scenario passende informatie en volgt het alle communicatiestappen.

Een scenario kan bijvoorbeeld de dienstdoende engineers de precieze storingsinformatie sturen na een melding van een procesbewakingssysteem. De engineer weet precies waar hij of zij moet zijn om de storing op te lossen.

Productieproces fabriek

Grote groepen specifiek informeren

Neem direct contact op met grote aantallen betrokkenen via verschillende kanalen. Of het nou telefonisch is, per SMS, VoIP, DECT-toestellen of pagers: iedereen die er baat bij heeft ontvangt de juiste informatie.

Aan- en afwezigheid

Ingebouwde dienst- en aanwezigheidsregistratie

Bij de afhandeling van een incident wil je geen onduidelijkheid hebben wie er moet worden bereikt of erachter komen dat de benodigde experts niet beschikbaar zijn. Nerve Centre ondersteunt verschillende manieren van automatische en handmatige aanwezigheidsregistratie. Dat kan onder andere op basis van locatie (GPS, WiFi, of Bluetooth Beacons), met een aanwezigheidsconsole, handmatig via een app of roostergebaseerd. Dat is inclusief automatische berichtgeving bij onvoldoende aanwezigheid en uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Toepassingen
Toepassingen waarmee je het verschil maakt
Werken op computer

Ontdek in 3 afspraken hoe je schade kunt voorkomen

1. Demo

We laten je zien hoe Nerve Centre in de praktijk werkt en jou weer maximale controle kan geven.

2. Inventarisatie

Samen met jou inventariseren we de wensen en behoeften van jouw organisatie.

3. Voorstel implementatie

Wij doen een voorstel voor de implementatie van Nerve Centre en bespreken dat met jou. Daarna kunnen we snel aan de slag.

Maak een afspraak
Klanten

Dit zeggen onze klanten

Klaar om aan de slag te gaan?

Wij laten je graag zien hoe onze Procesalarmering oplossing werkt en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. 

Plan een gratis demo