Leestijd 2 min
27 juli 2023

New Bridges B.V. neemt Guard-Mandown over van Tizin B.V.

Barbara Staat
Nerve Centre
Circle

Persbericht:

Alblasserdam, juli 2023 - New Bridges B.V., een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor (crisis)alarmering en bereikbaarheid heeft vandaag bekendgemaakt dat het Guard-Mandown heeft overgenomen van Tizin B.V. Deze overname is gericht op het waarborgen van de continuïteit voor de klanten van Guard-Mandown en het versterken van de positie van New Bridges in de markt van critical communication software. 

Guard-Mandown, een hoogwaardige loneworker oplossing, heeft met succes bedrijven en organisaties ondersteund bij het waarborgen van de veiligheid van hun medewerkers. Guard-Mandown is in gebruik bij klanten zoals Gasunie, Johnson & Johnson, TNO, Nationale Nederlanden en nog vele andere. Het systeem van Guard-Mandown is ontworpen om de risico's van werken in gevaarlijke omgevingen te minimaliseren door middel van geavanceerde sensortechnologie en directe alarmmeldingen. 

De keuze voor New Bridges als overnamepartner is gebaseerd op de wens van Tizin B.V. om de belangen van hun klanten op de best mogelijke manier te behartigen. New Bridges bedient reeds meer dan 125 klanten in het boven segment van de markt, met klanten zoals NS, NAM, Holland Casino, Heineken, Friesland Campina etc. Met meer dan 30 jaar ervaring in deze markt heeft New Bridges zich bewezen als een professionele en betrouwbare partner op het gebied van missie-kritische communicatie. 

"Dit is een strategische stap voor ons en een win-win-situatie voor zowel onze klanten als Guard-Mandown", zegt Tamme Minnema, Directeur van Tizin B.V. "We wilden ervoor zorgen dat onze klanten de hoogste kwaliteit en continuïteit van dienstverlening zouden behouden. Na grondig onderzoek hebben we in New Bridges een professionele en prettige partij gevonden die aan al deze vereisten voldoet.  We zijn ervan overtuigd dat Guard-Mandown in goede handen is." 

Hans Gorter, commercieel directeur van New Bridges , voegt hieraan toe: "We zijn verheugd om Guard-Mandown te verwelkomen in de New Bridges-familie. Al meer dan 30 jaar helpen wij onze klanten door onze persoonlijke benadering in combinatie met onze technische kennis. Wij zijn trots op onze klanten en de jarenlange relaties die we met hen hebben opgebouwd. Deze overname stelt ons in staat onze expertise verder uit te breiden en onze klanten een breder scala aan oplossingen voor (crisis) alarmering en bereikbaarheid aan te bieden. We zijn goed gepositioneerd om de kwaliteit en service van Guard-Mandown voort te zetten en verder te verbeteren." 

“Guard-Mandown is complementair aan onze loneworker-oplossing NC-Protect en op de middellange termijn is het doel de sterke kanten van beide oplossingen te bundelen tot een toekomstbestendig en robuust geheel. Met de overname is ook een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de kwaliteit van de software te waarborgen, kennis te borgen en de ontwikkeling door te zetten.”, vult Piet van Bruggen, technisch directeur van New Bridges  nog aan. 

 Met de overname van Guard-Mandown versterkt New Bridges haar positie als toonaangevende leverancier van critical communication software. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve en betrouwbare oplossingen die de veiligheid en het welzijn van medewerkers verbeteren.  

- Einde Persbericht -

 

Abonneer je om nieuws en updates over Nerve Centre te ontvangen.

Barbara Staat,
Nerve Centre
Barbara Staat is ruim 8 jaar in dienst van New Bridges en verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie uitingen.