Lone Worker Oplossing

Wanneer iemand regelmatig alleen werkt, is bescherming middels een discreet systeem voor persoonsalarmering (Lone Worker Oplossing) van groot belang voor de veiligheid van de medewerker. Te denken valt aan een medewerker in de zorg die ‘s avonds alleen verantwoordelijk is voor een groep cliënten. Of iemand die in een grote fabriek of op een groot terrein alleen werkzaamheden verricht. Wanneer de desbetreffende persoon te maken krijgt met agressie, een ongeval of onwel wording moet hij snel hulp in kunnen schakelen van derden. Naast het snel kunnen alarmeren is accurate locatiebepaling hierbij vaak onmisbaar. Door middel van locatiebepaling is nauwkeurig vast te stellen waar de persoon zich bevindt en kunnen de hulpverleners snel ter plaatse zijn.

In onderstaand filmpje is te zien hoe de Nerve Centre Man Down Oplossing / Lone Worker Oplossing werkt in combinatie met locatiebepaling.

Download onderstaand de brochure:

Brochure Nerve Centre Lone Worker Protect

 

NC-Protect™

Sinds 1 januari 2018 is New Bridges eigenaar van de Lone Worker Protect (LWP) portal en LWP App van voorheen Sonim. Sonim levert ‘industrie en healthcare proof’ smartphones, en heeft besloten deze LWP software te beleggen bij New Bridges. Een mooie aanvulling op de bestaande critical communications software.

“Bescherm uw personeel, stroomlijn noodprocedures en verklein het risico voor werknemers die alleen en/of in risicovolle omstandigheden werken met een NC-Protect oplossing.”

NC-protect is een end to end oplossing voor persoonsalarmering inclusief locatiebepaling en verschillende opvolgingsmethodieken. NC-Protect overstijgt daarmee de veiligheidsregels en wetgeving. Deze oplossing wordt veel toegepast in de Industrie- en Zorgsector voor o.a. werknemers die vaak geïsoleerd werken en/of onder risicovolle omstandigheden werken.

 

Bekijk hier de informatie over NC-Protect.

Demo aanvragen

Direct contact met
onze experts

T (088) 6600333

Branches

  • Industrie
  • Kantoor
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Overig
  • Zorg

Nerve Centre partners

Klik op het logo voor meer informatie over betreffende partner.