terug naar vorige pagina

Aan- en afwezigheidsregistratie

Het Nieuwe Werken groeit in Nederland. Werknemers zijn minder vaak aanwezig op kantoor, en doen werkzaamheden vanuit huis. Hierdoor is het voor veel bedrijven niet meer vanzelfsprekend dat hun BHV organisatie altijd voldoende bemenst is. Inzicht in de aanwezigheid van BHV-ers wordt daarom voor bedrijven in toenemende mate cruciaal. Met Nerve Centre® zijn er verschillende mogelijkheden aanwezigheidsregistratie uit te voeren.

Door middel van een aanwezigheidsconsole (touchscreen) kan door Nerve Centre® worden geregistreerd wie aan- of afwezig is. Dit geeft de organisatie de mogelijkheid groepen personen snel op te roepen of in geval van een calamiteit. Ook geeft een dergelijke console in een oogopslag inzicht in wie er in het pand aanwezig is.

Automatische aan- en afwezigheidsregistratie met behulp van de Personal App wordt ook steeds vaker toegepast. Zodra de Nerve Centre® Personal App (geïnstalleerd op smartphones) op basis van SSID een bekend wifinetwerk detecteert  meldt de App zich via dit wifinetwerk (of 3G/4G) aan. De persoon, gekoppeld aan de smartphone, wordt vervolgens automatisch opgenomen in een vooraf gedefinieerde groep van de locatie waar hij of zij zich op dat moment bevindt (bijvoorbeeld BHV/EHBO).

De persoon blijft in de betreffende groepen actief totdat de App zich afmeldt. Dat wil zeggen: wanneer de smartphone overschakelt op een ander Wifi/3G of 4G netwerk en dit netwerk  niet bekend staat als hetzelfde netwerk als waar de App zich al aan had gemeld, dan zal de App zich via dit nieuwe netwerk proberen te melden.

Met deze toepassing heeft men te allen tijde inzicht in het aantal beschikbare BHV-ers en op welke locatie zij zich bevinden.

Demo aanvragen

  Direct contact met
  onze experts

  T (088) 6600333

  Branches

  • Industrie
  • Kantoor
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Overig
  • Zorg

  Nerve Centre partners

  Klik op het logo voor meer informatie over betreffende partner.