terug naar vorige pagina

Partnerevent 3 januari 2017

We zijn het jaar goed begonnen: op 3 januari jl. organiseerden we voor een select gezelschap verkoopspecialisten een event als beloning voor de inspanningen die zij het afgelopen jaar geleverd hebben. Dat is zeer goed bevallen!

Het event vond plaats in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Na een korte speech over de ervaringen van het Luxor Theater met New Bridges/Nerve Centre® hebben we het theatercollege van André Kuipers bezocht.

Meer dan zes maanden verbleef André in de ruimte. Aan de hand van vele video’s en foto’s nam André ons mee op die magische reis: de voorbereidingen en trainingen, de lancering, het wonen en werken in de ruimte, het adembenemende uitzicht, de landing en de revalidatie na de missie. Een theatercollege vol humor, verbazing en opmerkelijke feiten.

Na afloop hebben we onder het genot van een hapje en een drankje nog wat na gepraat en konden we terug kijken op een zeer geslaagde middag.

Wil je hier volgend jaar ook bij zijn? Graag bedienen we ook samen met jou een groot aantal klanten in 2017. Heb je hierbij ondersteuning nodig? neem dan contact met ons op, we geven je graag tools in handen om succesvol te kunnen zijn!