terug naar vorige pagina

Emergency software

Nerve Centre® is een complete emergency software oplossing voor het oproepen van groepen personen in geval van een incident of calamiteit. 

In geval van nood telt elke seconde ….

Snel de juiste mensen oproepen, dat is wat Nerve Centre® doet. Nerve Centre® reageert op alarmsituaties door onmiddellijk de juiste groepen personen te alarmeren en te informeren met relevante gegevens. Bovendien kan de Emergency Software van Nerve Centre® er ook nog eens voor zorgen dat tijdens de afwikkeling van het incident betrokken personen met elkaar kunnen communiceren.

Door alle communicatie in urgente situaties snel en efficiënt af te handelen, wordt de schade in een zo vroeg mogelijk stadium voorkomen of beperkt. Overigens wordt Nerve Centre® niet alleen ingezet bij het managen van calamiteiten en incidenten. Nerve Centre® is ook prima inzetbaar voor minder kritieke situaties.

De Nerve Centre Emergency Software wordt in de meeste gevallen (lokaal of vanuit de cloud) gekoppeld op bestaande apparatuur zoals telefooncentrale, brandmeldcentrale, gebouwbeheerssysteem, contacten etc. waardoor u daarnaast geen grote investering hoeft te doen in geheel nieuwe apparatuur.

Nerve Centre® kan met vrijwel elk digitaal apparaat worden gekoppeld en wordt vaak toegepast in combinatie met locatiebepaling en alarmering met behulp van App’s.

Landingspagina_Emergency_Software_2  Landingspagina_Emergency_Software_3

Cloud of on-premise?

Nerve Centre® kan zowel als cloud variant als on-premise variant worden geleverd. De lage opstartkosten en het all-inclusive maandbedrag zijn de grote voordelen van een cloud oplossing van de Emergency Software.

Om strategische of legal redenen kan het nodig zijn om Nerve Centre® op 1 of meer servers binnen de IT omgeving van de klant te installeren. Dan wordt gekozen voor een on-premise oplossing van de Nerve Centre® Emergency Software.

Benieuwd wat  Nerve Centre voor uw organisatie kan betekenen?

Door de grote flexibiliteit en uitgebreide configuratiemogelijkheden die de Nerve Centre® Emergency Sofware biedt, zijn er veel toepassingsgebieden in diverse branches, zowel in de industrie, zorg, kantoor- en overheidsinstellingen en het onderwijs.

Benieuwd naar wat Nerve Centre® voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een oriënteren gesprek via 088 6600333 of vraag een gratis demo aan via sales@nervecentre.nl