terug naar vorige pagina

Critical Communication

Nerve Centre® is een oplossing voor critical communication waarbij groepen personen in geval van een incident of calamiteit snel opgeroepen kunnen worden en met elkaar kunnen communiceren.

Voor calamiteiten kies je niet – voor veiligheid en business continuity wel!

Een calamiteit past zich niet aan aan ons voorstellingsvermogen. Wie had het omvallen van de hijskraan bij Alphen aan den Rijn van tevoren bedacht? En hoe vaak horen we niet een nieuwsbericht over brand op bijvoorbeeld een industrieterrein?

De juiste mensen op het juiste moment ingezet…

Communicatie is in noodsituaties van groot belang. Soms zelfs van levensbelang. Bij elk incident waar geen effectieve communicatie mogelijk is, kan grote schade ontstaan. En vaak is er geen herkansing… Er moet snel gehandeld worden, anders kunnen de gevolgen enorm zijn. Een betrouwbaar systeem voor Critical Communication is dan onmisbaar. Laat geen tijd verloren gaan met trage belbomen! Nerve Centre® zorgt ervoor dat de schade wordt beperkt door snel de juiste mensen te informeren.

Nerve Centre® wordt in verschillende branches voor critical communication ingezet:

  • Industrie
  • Kantoor
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Amusement
  • Zorg (ZiROP)

Landingspagina_Critical-Com_3

Nerve Centre® wordt vaak gekoppeld op bestaande apparatuur (lokaal of vanuit de cloud). Zoals: telefooncentrale, brandmeldcentrale, het gebouwbeheerssysteem, contacten etc. Hierdoor hoeft u geen grote investering te doen in geheel nieuwe apparatuur.

Wat kan Nerve Centre voor u betekenen?

De toepassing van Nerve Centre® is zeer uiteenlopend: van het oproepen van een crisisteam bij een grote brand tot het gebruik ten behoeve van productiealarmering. Maar ook in combinatie met locatiebepaling voor Lone Worker Protection en zelfs voor terugroepacties is Nerve Centre® uitstekend inzetbaar. Nerve Centre® wordt ook steeds vaker toegepast in combinatie met diverse smartphone en tablet App’s.

Benieuwd naar wat Nerve Centre® voor uw organisatie op het gebied van critical communication kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 088 6600333 of vraag een gratis demo aan via sales@nervecentre.nl