Overig

Nerve Centre is in vele branches toegepast. Van defensie tot en met publieksattracties en van kleine tot zeer grote organisaties. 

Nerve Centre in een theater
Een theater ontvangt dagelijks grote groepen mensen in voortdurend wisselende samenstelling. In combinatie met allerlei decorstukken kan dat onder andere verhoogde brandrisico’s met zich meebrengen. Voor een voorbeeld van de rol die Nerve Centre® in een theateromgeving kan spelen, verwijzen we u naar de Business Case van Schouwburg Almere.

Nerve Centre in een hotel
Ook in een hotel is brand een van de grote risicofactoren. Door Nerve Centre® te koppelen aan de brandmeldcentrale kunnen alarmen snel en gericht worden gemeld aan de dienstdoende BHV-medewerkers, zodat een eventueel loos alarm snel gedetecteerd kan worden. Is er wel sprake van brand, dan kan men snel de juiste actie ondernemen om gasten en personeel zo snel mogelijk in veiligheid te brengen en materiële schade zoveel mogelijk te beperken.

Nerve Centre in een dierentuin
In een dierentuin kan Nerve Centre® bijvoorbeeld worden toegepast voor het oproepen van EHBO’ ers, voor noodoproepen bij calamiteiten of voor het oproepen van een bepaalde medewerker uit een bepaalde verzorgersgroep.

Nerve Centre in een datacenter
Bij een datacenter kan Nerve Centre® ook goed van dienst zijn. Door de temperatuur te bewaken in de verschillende ruimten en door de juiste medewerkers op te roepen bij storingen en andere technische problemen.

Offerte aanvragen

  Toepassingen

  Of het nu gaat om een fabriek, gemeentehuis, ziekenhuis, hogeschool of kantoororganisatie: incidenten treden overal op en komen bijna altijd onverwacht.
  Goede communicatie is dan van groot belang en een efficiënt communicatieplatform speelt hierbij een cruciale rol. Selecteer uw branche en lees wat Nerve Centre® voor u kan betekenen.

  bekijk alle toepassingen

  Cases

  Bekijk ook de business cases uit de diverse andere branches. Het is zeer interessant om te lezen hoe Nerve Centre® in allerlei verschillende situaties kan worden toegepast.