Onderwijs

In de onderwijssector is de afgelopen jaren nogal wat veranderd. Na universiteiten en hogescholen zijn in de afgelopen jaren ook voortgezet en primair onderwijs steeds bedrijfsmatiger gaan werken. De veranderde onderwijswereld en het toegenomen besef van de reële kans op calamiteiten leiden ertoe dat veiligheid hoog op de agenda staat bij bestuurders. En of het nu gaat om een medewerker die onwel wordt of het ontruimen van een campus met 18000 studenten; Nerve Centre meldt direct de juiste boodschap (aard en locatie van het incident) aan de juiste personen en/of groepen. Bij een snelle en volledige informatievoorziening kan er adequaat gereageerd worden, bijvoorbeeld middels een door Nerve Centre automatisch opgezette conference call. Nerve Centre maakt gebruik van de bestaande infrastructuur voor telefonie, branddetectie en ICT etc. Ook als er meerdere panden en/of locaties dienen te worden voorzien van Nerve Centre, wordt er met een enkele Nerve Centre installatie volstaan.

Offerte aanvragen

  Toepassingen

  Of het nu gaat om een fabriek, gemeentehuis, ziekenhuis, hogeschool of kantoororganisatie: incidenten treden overal op en komen bijna altijd onverwacht.
  Goede communicatie is dan van groot belang en een efficiënt communicatieplatform speelt hierbij een cruciale rol. Selecteer uw branche en lees wat Nerve Centre® voor u kan betekenen.

  bekijk alle toepassingen

  Cases

  Bekijk ook de business cases uit de diverse andere branches. Het is zeer interessant om te lezen hoe Nerve Centre® in allerlei verschillende situaties kan worden toegepast.