Kantoor

Nerve Centre is prima op zijn plaats in een Enterprise. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook heel divers. Koppelingen met de brandmeldcentrale en het automatisch oproepen van BHV-ers leveren een enorme bijdrage aan de veiligheid van bezoekers en personeel. Maar ook de bewaking van de temperatuur in de serverruimte, registreren en voorkomen van overwerk, bediening van toegangspoorten en dergelijke zijn allemaal mogelijk.

Ook organisaties met meerdere vestigingen zullen merken hoe de architectuur van Nerve Centre perfect bij hun huisvesting past. Zo kan er op 1 locatie een Nerve Centre systeem worden geplaatst die via het netwerk alarmen kan afwikkelen voor alle locaties. De kosten per (extra) locatie zijn daarmee heel laag te houden terwijl toch elke locatie zijn eigen ‘gezicht’ heeft binnen Nerve Centre.

Offerte aanvragen

  Toepassingen

  Of het nu gaat om een fabriek, gemeentehuis, ziekenhuis, hogeschool of kantoororganisatie: incidenten treden overal op en komen bijna altijd onverwacht.
  Goede communicatie is dan van groot belang en een efficiënt communicatieplatform speelt hierbij een cruciale rol. Selecteer uw branche en lees wat Nerve Centre® voor u kan betekenen.

  bekijk alle toepassingen

  Cases

  Bekijk ook de business cases uit de diverse andere branches. Het is zeer interessant om te lezen hoe Nerve Centre® in allerlei verschillende situaties kan worden toegepast.