terug naar vorige pagina

Nieuwe versies van onze apps beschikbaar!

In de afgelopen jaren heeft New Bridges diverse apps ontwikkeld om op een slimme manier gealarmeerd te worden Deze apps zijn volledig geïntegreerd binnen Nerve Centre. Mede omdat hardware en software van mobiele apparatuur (Android, iOS) voortdurend ontwikkelen is het nodig dat er regelmatig nieuwe versies verschijnen van onze belangrijkste apps.

De apps die komende weken nieuw of vernieuwd beschikbaar komen zijn:

  • NC-Personal: de app waarmee gebruikers hun persoonlijke instellingen makkelijk kunnen doen en waarmee alarmen te starten zijn vanaf het eigen toestel.
  • NC-Notification receiver: de app waarmee personen gealarmeerd kunnen worden vanuit Nerve Centre. De pincode die in de vorige release al was geïntroduceerd voor de Notification receiver app voor de settingspagina is nu ook toegepast op de accountpagina. Dit geldt ook voor de NC Personal app.
  • NC-Protect: met deze nieuwe app kan ‘iedere’ smartphone worden omgetoverd tot een persoonlijk beveiligings device. De app is geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals alleen-werkers of bewakers. Deze toepassing staat ook wel bekend als Loneworker Protect of man-down oplossing. De kern van de oplossing is dat er m.b.v. smart sensoring diverse alarmsituaties kunnen worden getriggerd. Bijvoorbeeld bij een vrije val, een harde klap, een onverwachte beweging van het toestel of een ongewoon lange periode waarin het toestel stilligt. Daarnaast is het mogelijk om een timerbewaking te starten waarbij men zich elke X minuten veilig moet melden. Blijft dat uit, dan wordt een alarm gestart voor het inschakelen van hulp. Momenteel is de iOS versie van de app in een fase dat er veldtesten bij eindklanten worden gedaan met de app. Op korte termijn komt ook de Androidversie beschikbaar waarna we het product voor alle klanten beschikbaar stellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer inhoudelijke informatie over de apps lees je hier

Benieuwd welke app voor jouw bedrijf het meest geschikt is? Neem contact met ons op voor een gratis demo via Teams! 088 66 00 333 of mail naar sales@nervecentre.nl

 

Nerve Centre apps
Direct contact met
onze experts

T (088) 6600333