terug naar vorige pagina

Aan- en afwezigheidsregistratie

Door middel van een aanwezigheidsconsole kan door Nerve Centre® worden geregistreerd wie aan- of afwezig is. Dit geeft de organisatie de mogelijkheid groepen personen snel op te roepen of in geval van een calamiteit in een opslag te kunnen zien wie er in het pand aanwezig is.

Automatische aan- en afwezigheidsregistratie met behulp van de Personal App wordt ook steeds vaker toegepast.

De Nerve Centre® Personal App dient geïnstalleerd te zijn en actief te staan op deze smartphones. Zodra de smartphone op basis van SSID een bekend wifinetwerk detecteert. Dat bekend staat in de App configuratie als UU Locatie, zal de App via dit wifinetwerk een aanvraag doen bij Nerve Centre® om aangemeld te worden als Hulpverlener op die locatie. De persoon gekoppeld aan de smartphone, en dus aan de App, wordt vervolgens automatisch opgenomen in een vooraf gedefinieerde groep (bijvoorbeeld BHV/EHBO) van de locatie waar hij of zij zich op dat moment bevindt. De manier waarop bepaald wordt in welke discipline groep hij of zij geplaatst wordt is afhankelijk van de afdelingsinstelling in de persoonlijke gegevens van die persoon in Nerve Centre®.

De persoon blijft in de betreffende groepen actief totdat de App zich afmeldt. Dat wil zeggen, als de smartphone overschakelt op een ander Wifi/3G of 4G netwerk, en dit netwerk staat niet bekend als hetzelfde netwerk als waar de App zich al aan had gemeld, dan zal de App via dit nieuwe netwerk zich af proberen te melden. Pas als dit gelukt is, zal de persoon echt afgemeld zijn.

Deze manier van aan en afmelden is dus sterk afhankelijk van de dekking van het wifinetwerk. Ook als het toestel uit wordt gezet of uitvalt, blijft het toestel aangemeld in Nerve Centre® als een op te roepen hulpverlener. Ook voor het afmelden heeft het toestel dus IP-dekking nodig van een ander wifinetwerk of 3G of 4G dekking.

Netwerk aanpassingen zijn noodzakelijk om deze App op de juiste manier te kunnen laten communiceren met de Nerve Centre® omgeving.

 

 

Demo aanvragen

Direct contact met
onze experts

T (088) 6600333

Branches

  • Industrie
  • Kantoor
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Overig
  • Zorg

Nerve Centre partners

Klik op het logo voor meer informatie over betreffende partner.